Bedankt. En nu....?
Blijf op de hoogte en volg Thies
14 Augustus 2012 | Argentinië, Puerto Iguazú
Inmiddels meer dan een jaar geleden schreef ik mijn eerste verslag en plaatste dat hier om jullie allen op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Inmiddels heb ik een jaar om nooit te vergeten achter de rug, heb veel van de wereld gezien en ben afgestudeerd en officieel leraar!
Veel schitterende, ongelooflijke, indrukwekkende, onbegrijpelijke, verdrietige, leuke en geweldige ervaringen heb ik met jullie kunnen delen. Jullie hebben mij een jaar lang van dag tot dag kunnen volgen.
Ik ben blij dat ik van velen van jullie heb gehoord dat jullie mijn verhalen altijd met veel plezier hebben gelezen. Ik wil al mijn lezers bedanken die mij hebben gevolgd. Bedankt voor jullie interesse en reacties. Ik lijk misschien een onverschrokken wereldreiziger die geen heimwee kent, maar elke wereldreiziger vind het fijn als het thuisfront met hem meeleeft. Hierdoor ben ik toch nog met jullie in contact gebleven en dat is toch wel fijn als je ver van "thuis" verwijderd bent.
En nu...?
Na een schitterende bruiloft en een mooie kleine vakantie in Frankrijk en Zwitserland blijf ik nu even bij mijn ouders in Ommen. Op 26 september zal ik mijn diploma in ontvangst nemen. En dan....? Kunt u zich voorbereiden op nog een jaar verhalen uit de hele wereld? Oeganda? Nepal of weer Brazilië?
Hoe het komende jaar er voor mij uit gaat zien weet ik nog niet precies. Dat ik nog niet klaar ben met mijn avonturen in het buitenland weet ik zeker! Een vervolg komt er dus zeker, wanneer is nog even de vraag. Maar wanneer het zover zal ik jullie op tijd waarschuwen, zodat jullie je weer voor kunnen bereiden op een nieuwe serie verslagen.