weekend met hoogte en diepte punten
Door: Thies de Boer
Blijf op de hoogte en volg Thies
25 September 2011 | Zuid-Afrika, Port Alfred
Dit is waarschijnlijk mijn laatste verslag van periode 1. Tenzij er t/m woensdag nog iets indrukwekkends gebeurd. Donderdag vertrek ik voor 1,5 week naar Kaapstad. Op zondag 9 oktober zal ik proberen mijn belevenissen van deze 1,5 week hier te plaatsen. Nogmaals wil ik jullie via deze weg bedanken voor de reacties, mails die ik heb mogen ontvangen, dit waardeer ik zeer! Tot over 2 week.
25 September 2011 - 13:40
Jeroen Janssen:
Lieve Thies,
geniet van het avontuur. In mijn ervaring is het loslaten van (overdadig) muziek, tv en computer er een van rust, plezier, genot, focus... leven in het NU.
Geniet ervan! -
25 September 2011 - 17:57
Rita Weegink-Kampman:
Dag Thies,
Vrijdag jl. zijn we terug gekomen van de rondreis van 19 dagen door Suriname. Een belevenis.....!Wat een pracht land en zulke hartelijke mensen!Twee dagen na ons vertrek uit Holland kregen we een sms je van Jonathan waarin stond dat zijn vrouw Annie bevallen was van een dochter. Ons 1e kleinkind..zover weg..gelukkig konden we in een hotel via skype contact maken. Horen en zien...!
Heb al je verhalen weer gelezen. Fantastisch man wat je allemaal doet daar.Mooie ervaring in je leven. Groetjes maar weer.
Rita uit Katwijk aan Zee -
04 Oktober 2011 - 18:55
Jan Pijper:
Wel ja, zijn we zuinig op onze mannelijke studenten, gaan ze ook nog allerlei gevaarlijke capriolen uithalen! Ik houd het in de gaten, mannetje! Ondertussen vliegen de weken voorbij, niet? Ik blijf je volgen. Hartelijke groet. -
06 Oktober 2011 - 12:41
Jenne Postma:
Ha die Ties, vandaag heb ik jouw hele reisverslag nog eens gelezen, terwijl jij zelf in Kaapstad vertoeft. Je schrijft mooi, soms filosofisch of misschien komt dat door de vertwijfeling : waar begin je met hulp, met onderwijzen en waar eindig je ?
Het verhaal van de zeesterren is mooi ! je doet het voor die ene zeester ! Ik hoop dat je even "bijgetankt"hebt en wens je veel succes in de volgende periode.
hartelijke groet vanuit een heel herfstig Groningen