Veilig thuis - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Thies Boer - WaarBenJij.nu Veilig thuis - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Thies Boer - WaarBenJij.nu

Veilig thuis

Door: Thies de Boer

Blijf op de hoogte en volg Thies

01 Januari 2012 | Nederland, Apeldoorn

Het verslag 5 maanden geleden van mijn aankomst kwam uit Apeldoorn, zo ook het verslag van mijn veilige thuis komst!

Momenteel ben ik nieuwjaar aan het vieren met mijn familie hier! Al heb ik niet het gevoel dat het nieuwjaar is. De verslagen van de afgelopen ongeloofelijke 2 weken volgen snel en natuurlijk ook de foto's.

Het is raar om terug te zijn, maar ook wel fijn.

• 01 Januari 2012 - 19:24

Karin:

Hoi Thies! Welkom thuis! Heb je een goede reis gehad?
    Ik wens je alle goeds voor 2012. Dat het een gezond, gezellig, leerzaam en liefdevol jaar mag worden!
    Liefs, Karin

• 01 Januari 2012 - 20:20

Annelies:

Welkom thuis en een gelukkig nieuwjaar!

• 01 Januari 2012 - 21:24

Jolien:

Thiesje!

Welkom thuis! Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en nu lekker kan genieten van je familie! Het zal wel vreemd zijn, zo thuiskomen vlak na de feestdagen :) Geniet geniet geniet, en we contacten binnenkort even over hoe, wat en wanneer.
    Dikke knuffel!

• 03 Januari 2012 - 12:46

Jan Pijper:

Dag Thies, ik kan me heel goed voorstellen dat je met gemengde gevoelens weer in Nederland zit. Even alles 'een plekje geven', maar dan moet je al weer serieus toewerken naar je volgende 'wereldreis'. We zien elkaar vast voor die tijd nog wel een keer.