Olifanten weekend
Door: Thies de Boer
Blijf op de hoogte en volg Thies
06 November 2011 | Zuid-Afrika, Port Alfred
Foto's van deze dag zijn bij onderstaande link te zien
06 November 2011 - 18:45
Liesbeth:
Zo een spannend verhaal hoor
Ik mag toch hopen dat je wel een beetje voorzichtig doet zodat we je toch heelhuids weer in Nederland aantreffen!!! :)
De foto's zijn trouwens leuk. -
07 November 2011 - 18:47
Rob En Rita:
Wat een geweldige ervaring lijkt ons dat. Grappig dat die olifant z'n slurf zo plat naar achter kan leggen.
Heel veel plezier nog en leerzame ervaringen gewenst,
Rob en Rita -
08 November 2011 - 14:48
Diny:
Ha Thies,
Het werd hoog tijd om je verslagen weer eens te lezen! Al over de helft en helemaal ingeburgerd, en wat je allemaal meemaakt! Geweldig! Veel succes nog de komende tijd! -
08 November 2011 - 16:12
Marte:
Hee Thies, wat leuk om te lezen wat voor leuke dag jullie hebben gehad! Leuke foto's ook! :) Geniet nog van je leuke tijd daar. Liefs Marte -
08 November 2011 - 19:29
Martina:
Hallo Thies,
Via de site van Anne Lotte ben ik bij jou op de site gekomen, vandaar dat je me niet kent. Van januari tot april ben ik ook 10 weken in Zuid- Afrika geweest voor mijn SPH stage.
Ik vind het erg interessant om je verhalen te lezen en ze zijn ook erg herkenbaar voor mij. Je schrijft ook heel leuk!
Ik wil je voor de komende periode heel veel plezier en succes toewensen!
Groetjes!