Port Alfred - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Thies Boer - WaarBenJij.nu Port Alfred - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Thies Boer - WaarBenJij.nu

Port Alfred

Door: Thies de Boer

Blijf op de hoogte en volg Thies

01 Augustus 2011 | Zuid-Afrika, Port Alfred

Na een heerlijk ontbijt (wat achteraf een brunch bleek te zijn) met croisants, worstjes en meer lekkere dingen werd het tijd om Port-Alfred te verkennen. Samen met 4 dames richting het winkelcentrum gelopen en eens gekeken wat ze allemaal te bieden hebben. Er is ontzettend veel te koop, de supermarkten zijn hetzelfde als bij ons. Aangezien Port-Alfred op verschillende heuvels licht was de terugweg voor sommigen onder ons wat minder aangenaam... Rond een uur of 13.00 waren we weer terug op de campus waar we hoopten onze lunch te krijgen. Helaas, op zondag is er slechts een brunch van 09.00 tot 12.00. Toen maar besloten om in een reataurantje aan het strand te gaan eten. Na een wandeling op de pier met big waves (klein beetje nat geworden) en het strand weer thuiswaarts gegaan. Savonds wederom heerlijk gegeten. Die avond maar ook weer vroeg naar bed vanwege het rooster van de volgende dag.

• 01 Augustus 2011 - 14:15

Jolien: