Het plan, laatste voorbereiding
Door: Thies de Boer
Blijf op de hoogte en volg Thies
28 Juli 2011 | Nederland, Ommen
Morgen is het al zo ver, ik vertrek dan voor 5 maanden naar Zuid-Afrika! De laatste dingen zijn geregeld, nu nog het spul in de tas zien te krijgen...
Even nog een korte schets wat ik daar ga doen:
Het gaat een combinatie worden van stage lopen en onderzoek doen. Drie dagen in de week ga ik stage lopen op een nu nog onbekende school in de buurt van Port-Alfred. Op die zelfde school zal ik de overige twee dagen mijn minor/scriptie/onderzoek doen. Wat het onderwerp daarvan wordt hangt ondermeer van mijn interesses en van de school af. Ik weet dus nog vrij weinig maar zodra ik hier meer over weet laat ik het jullie natuurlijk weten.
Morgen vertrek ik hier om 14.15 met de trein uit Ommen. 16.15 hoop ik dan op schiphol te zijn. Na afscheid te hebben genomen van mijn familie lever ik netjes mijn koffer in en hoop deze in Port-Elisateth weer terug te zien. Om 19.00 vlieg ik naar München, daar stap ik over en vlieg dan snachts rechtstreeks naar Johannesburg. Daar stap ik weer over op mijn laatste vlucht naar Port Elisabeth. Daar staan als het goed is mensen van Stenden (mijn opleiding) mij op te wachten die mij zullen transporteren naar Port-Alfred. A.T.A. Port Alfred: zaterdag 30 juli 15.00 uur.
Ik wil graag via deze weg al die mensen bedanken die mij een mail, sms, kaartje enz hebben gestuurd om mij een goede reis te wensen!
Volgend bericht: vanaf Port-Alfred, aankomst
Vraag van vandaag:
Wat ben ik vergeten? (suggesties van dingen die ik zou kunnen vergeten of dingen die ik zeker mee moet nemen, tandenborstel is reeds ingepakt ;) )
Groeten uit een zonnig Ommen
28 Juli 2011 - 16:59
Jolien:
Thiesje!!
Is het toch al bijna zover! Super! Wat je bent vergeten? Heb je cup-a-soup? En iets van Nederlandse versnaperingen (drop, stroopwafels)? Altijd handig! Oh en zakdoekjes!
Ik wens je een heeeeeeeele goeie reis enneh... enjoy! Ik kijk uit naar je verhalen!
Kus! -
28 Juli 2011 - 17:22
Nanja:
Hallo Thies,
Spannend hoor,de grote reis kan beginnen.Ik wil je heel veel succes wensen ,en ik ga zeker je verhalen volgen .Mijn zus is ook in z-afrika voor een jaar in port -elizabeth.Thies goede reis,en tot een volgend verhaal.
groeten van Nanja uut vroomshoop